Gofido logotyp
Alla inlägg

God jul och gott nytt år

Henrik Senestad
Henrik Senestad, Försäkringsekonom Gofido
2022-12-21 - 2 min läsning

Snart är det dags att fira julen in och sedan det nya året 2023. Vilket år det har varit! Många roliga inlägg har det blivit. Hoppas ni har uppskattat de. Här kommer en topp 5 lista över de mest populära inläggen:

Bevisat lojala kunder betalar mer

Att förbereda sig för sämre tider

Vilka försäkringar är mest lönsamma?

Kontanter hemma?

Granskning fackförbunden

Det finns mycket kvar att grotta i och jag känner att 2023 kommer bli ett minst lika spännande år. Ifall ni har något ämne ni tycker jag borde skriva om så tveka inte att höra av er till mig på henrik@gofido.se.

Med det sagt så vill jag bara passa på att önska er en riktigt god jul och gott nytt år!

Väl mött

Henrik

Henrik Senestad
Henrik Senestad
Försäkringsekonom Gofido

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2022