Gofido logotyp
Alla inlägg

#klaraskadan

Henrik Senestad
Henrik Senestad, Försäkringsekonom Gofido
2021-02-10 - 2 min läsning

Försäkringsbolagens existens bygger på att de ska hjälpa till när olyckan och skadan är framme. Ibland verkar det dock vara svårare än vad man kan tro att få ut något från försäkringen.

Därför lanserar jag nu hashtagen #klaraskadan och ett nytt ämne här på bloggen där jag tar upp tips och tricks hur du ska agera mot försäkringsbolaget när du ska anmäla en skada och hur du ska agera i processen.

Jag tänker även ge stöd och generell råd i den mån jag kan i vad som ibland kan vara en rätt jobbig process. Så hör av dig. Antingen till mig här henrik@gofido.se eller använd hashtagen #klaraskadan så ser jag till att lyfta den.

I takt med att allt fler försäkringsprodukter dyker upp för att "försäkra bort" dolda fel och andra skyldigheter som en säljare har i en bostadsförsäljning har det också blivit allt svårare som lekman att få rätt mot skickliga specialjurister. Här finns det också mycket att göra för att stärka konsumenten. Jag ska försöka hjälpa i den mån jag kan. Till min hjälp kommer även Peter Stark på Konsumenternas försäkringsbyrå att bistå med svar när det blir juridiskt krångligt. Om du själv är sugen på att gå med i initiativet tveka inte att kontakta mig.

Väl mött

Henrik

Läs mer om Konsumenternas försäkringsbyrå på: https://www.konsumenternas.se/

Henrik Senestad
Henrik Senestad
Försäkringsekonom Gofido

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2022