Gofido logotyp
Alla inlägg

Sveriges första försäkringsekonom

Henrik Senestad
Henrik Senestad, Försäkringsekonom Gofido
2020-12-01 - 3 min läsning

Henrik Senestad tillträder idag som försäkringsekonom på Gofido – en helt ny roll i Sverige.

"Det är dags att börja ifrågasätta och göra försäkring begripligt för vanligt folk. Industrin har stått stilla alldeles för länge och vi konsumenter får betala för det. Tiden är inne för förändring och på Gofido är vi därför extra glada idag då vi välkomnar Henrik Senestad till rollen som Försäkringsekonom - Sveriges första!", säger Gofidos VD Annika Saramies..

Henrik kommer närmast från pensionsbolaget Alecta där han arbetat med att öka kunskapen kring det svenska trygghetssystemet. Dessförinnan på Avanza där han tillsammans med Claes Hemberg folkbildade kring frågor om ekonomi, sparande och aktier.

"En försäkringsekonom är kort och gott en ekonom som gillar försäkringar, ur alla vinklar, som belyser de dåliga med en ficklampa, som förenklar det krångliga och som räddar de oskyldiga. Det är dags att på allvar utmana försäkringsjättarna, att väcka bergatrollen ur sin sömn. Det är dags för förändring och för vanligt folk att få billigare försäkringar där du kan välja vad som ska ingå. Trygghetsnarkomanin och överförsäkringen måste få ett stopp”, säger Henrik Senestad.

Vill du följa med Henrik i kampen på troll och direktörer? Gå in på Gofidos nystartade blogg: gofido.se/blogg eller följ honom på Twitter: @henrik_senestad

För mer information kontakta:

Annika Saramies, VD, Gofido 073-661 80 39 Mejl: annika@gofido.se

Henrik Senestad, Försäkringsekonom, Gofido 0737-12 67 89 Mejl: henrik@gofido.se Twitter: @henrik_senestad

Pressbild Henrik

Henrik Senestad
Henrik Senestad
Försäkringsekonom Gofido

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2022