Gofido logotyp

Bostadsrättstillägg

Hemförsäkring för bostadsrätt

Ett bostadsrättstillägg lägger du till på din vanliga hemförsäkring för att få ett utökat skydd när du bor i en bostadsrätt. Med Gofidos bostadsrättstillägg får du ett skydd för ditt hem och dina saker och kan därmed känna dig trygg med att vi sitter fint vid din sida och är redo att hjälpa till när det behövs

Vad är bostadsrättstillägg?

När du bor i en bostadsrätt har du ett större ansvar för allt som finns i den än om du skulle bo i en hyresrätt. Du är bland annat ansvarig för fast inredning som kök och badrum samt ytskikt. Din vanliga hemförsäkring täcker en hel del men inte allt. Skulle du på något sätt vara oaktsam och råka orsaka en eventuell skada kan du bli ersättningsskyldig. Det kan också börja brinna i ditt hus eller vatten kan läcka in från din granne ovanför. Detta kan bli väldigt kostsamt. Gofidos bostadsrättstillägg täcker skador på det som du som bostadsrättsinnehavare är underhållsskyldig för, och du behöver inte oroa dig för att betala ersättning.

Måste du ha bostadsrättstilläggsförsäkring?

Du måste inte ha ett bostadsrättstillägg men vissa bostadsrättsföreningar kräver att alla medlemmar har det. Det finns även vissa föreningar som har ett gemensamt bostadsrättstillägg för alla lägenheter i föreningen. I så fall behöver du inte ha tillägget privat. Fråga din förening när du flyttar in vad som gäller.

Gofido försäkrar din bostadsrätt

Gofido är den aktiva försäkringen där du enkelt kan ta bort och lägga till det som du har behov av att försäkra. Flyttar du till en bostadsrätt lägger du bara till bostadsrättstillägget på din nuvarande hemförsäkring och du har ett fullständigt skydd som är anpassat efter dig.

Med Gofido får du alltid den försäkringslösning som passar dig bäst. Vi har koll på din försäkring och skäller till när du borde betala mindre eller göra ett tillval, eller bara för att säga att allt ser bra ut.

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023