Måste man ha hemförsäkring i hyresrätt

Det är aldrig ett måste att ha en hemförsäkring när du bor i en hyresrätt men det är starkt rekommenderat. Din hyresvärd är ansvarig för underhåll och reparationer i din lägenhet men när det kommer till saker du själv köpt, som exempelvis ett nytt kylskåp, eller tapeter du betalat extra för så är det bra med en hemförsäkring. Utan en hemförsäkring får du heller ingen ersättning för alla dina saker om ditt hem brinner upp för att grannen har glömt att släcka de levande ljusen i fönstret. Ta det säkra före det osäkra och skaffa en hemförsäkring som skyddar dig, ditt hem och dina saker. Det kan vara det bästa beslutet du tagit.

Gofidos hemförsäkring på dina villkor

Måste du ha hemförsäkring i hyresrätt? Nej, det måste du inte men ska du ha en så är Gofidos hemförsäkring den du bör välja. Du kanske tycker att det är dyra och onödiga pengar att betala varje månad, detta beror på att traditionella försäkringsbolag utgår från att du har mycket fler saker än vad du har och det får du betala för. Nu biter Gofido ifrån och vill ändra på hela försäkringstänket med en hemförsäkring som passar just dig. Du väljer själv vilka saker du vill försäkra och får därmed en billigare försäkring.

En aktiv hemförsäkring

Vi anser att hemförsäkring ska vara enkelt och har därför utvecklat en ny aktiv försäkring som skräddarsys efter dig och dina behov. Vi inser att allas liv inte ser likadana ut och att livet förändras, din hemförsäkring borde förändras med dig. Gofido håller aktivt koll på din försäkring så att du slipper.

Hyresrättsförsäkring

  • Vad kostar er försäkring?

    Vi vill att du alltid ska vara rätt försäkrad till rätt pris. Det innebär att alla våra medlemmar har olika pris beroende på hur de bor, hur många de bor med och vilka tillval de väljer.

  • Vilken typ av försäkringar har Gofido?

    Vi erbjuder dig en hemförsäkring av din hyreslägenhet eller din bostadsrätt. Du kan även teckna en resetrubbelförsäkring om du vill ha ett större skydd än det som ingår i din hemförsäkring.

  • Måste jag ha en hemförsäkring?

    Du måste inte ha en hemförsäkring men du bör ha en. I annat fall kan det kosta väldigt mycket för dig om oturen skulle vara framme. Bor du i hyresrätt räcker det med en hemförsäkring men bor du i bostadsrätt är det bra om du har ett bostadsrättstillägg som skyddar vid till exempel brand- och vattenskador. Läs mer om varför du bör ha en hemförsäkring här.

Man som skaffat försäkring hos Gofido leker med sin hund

Visst vill du vara med?

Du försäkrar bara det du behöver. Ditt val, samma trygghet, lägre pris.

Vill du vara först med att testa? I september är det dags.