Gofido logotyp

Måste man ha hemförsäkring i hyresrätt

Hemförsäkring för Hyresrätt

Det är aldrig ett måste att ha en hemförsäkring när du bor i en hyresrätt men det är till stor hjälp ifall något skulle hända.

Din hyresvärd är ansvarig för underhåll och reparationer i din lägenhet men när det kommer till saker du själv köpt, som exempelvis ett nytt kylskåp, eller tapeter du betalat extra för så är det bra med en hemförsäkring. Utan en hemförsäkring får du heller ingen ersättning för alla dina saker om ditt hem brinner upp för att grannen har glömt att släcka de levande ljusen i fönstret. Ta det säkra före det osäkra och skaffa en hemförsäkring som skyddar dig, ditt hem och dina saker. Det kan vara det bästa beslutet du tagit.

Gofidos hemförsäkring på dina villkor

Gofidos hemförsäkring på dina villkor

Måste du ha hemförsäkring i hyresrätt? Nej, det måste du inte men ska du ha en så är Gofidos hemförsäkring den du bör välja. Du kanske tycker att det är dyra och onödiga pengar att betala varje månad, detta beror på att traditionella försäkringsbolag utgår från att du har mycket fler saker än vad du har och det får du betala för. Nu biter Gofido ifrån och vill ändra på hela försäkringstänket med en hemförsäkring som passar just dig. Du väljer själv vilka saker du vill försäkra och kan därmed få en billigare försäkring.

En aktiv hemförsäkring

Vi anser att hemförsäkring ska vara enkelt och har därför utvecklat en ny aktiv försäkring som skräddarsys efter dig och dina behov. Vi inser att allas liv inte ser likadana ut och att livet förändras, din hemförsäkring borde förändras med dig. Gofido håller aktivt koll på din försäkring så att du slipper.

Vanliga frågor om din hemförsäkring för din hyresrätt

Vad kostar er försäkring?

Vilken typ av försäkringar har Gofido?

Måste jag ha en hemförsäkring?

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023