Gofido logotyp

Brandförsäkring villa

Villaförsäkring

Att råka ut för en brand i ditt hem kan vara både obehagligt och jobbigt. Men med Gofido som sitter fint vid din sida kan du vara lugn. I vår hemförsäkring för villa ingår en brandförsäkring som innebär att du kan få ersättning för skador som uppstår vid en brand i ditt hus. Vi kan även hjälpa dig med eventuella merkostnader och tillfällig bostad om skadan är stor att du inte kan bo där under reparationstiden.

Står du utan försäkring kan en brand få förödande konsekvenser, inte bara för ditt hus utan även för din plånbok. Då måste du själv stå för alla kostnader vilket kan vara flera hundra tusen. Låt istället Gofido vakta dig och ditt hem så hjälper vi dig när olyckan är ett faktum.

En brand uppstår vanligen på grund av elektriska fel i bostaden. Att du råkar glömma spisen på eller levande ljus som är oövervakade. Oavsett hur branden startar är det en tragedi. Vår brandförsäkring för villa kan inte göra branden ogjord men den kan vara ett stöd för att få ersättning för stora kostnader i samband med branden.

Sanering

Även en mindre brand kan orsaka stora skador i form av sotskador. Då kan ditt hem och dina saker behöva sanering. En brandförsäkring för villa står för saneringskostnaderna så att ditt hem snabbt kan bli som vanligt igen.

Så här kan du skydda dig mot brand i din villa

Ditt hem är en plats där du ska känna dig trygg. Med några enkla försiktighetsåtgärder kan du förebygga att en brand uppstår och även vara förberedd om det värsta skulle ske.

  • Lämna aldrig levande ljus oövervakade

  • Använd inte elektronik med trasiga sladdar

  • Sätt upp brandvarnare, minst en på varje våning

  • Köp brandsläckare och brandfilt som du förvarar lättillgängligt hemma

  • Ha en försäkring mot brand så att du kan få hjälp när du behöver det som mest

Gofidos brandförsäkring för villa ger en tryggare vardag

Gofidos brandförsäkring för villa ger dig trygghet i vardagen. Oavsett om ditt hem får stora eller små skador vid en brand hjälper vi dig. I vår moderna hemförsäkring för villa ingår försäkring mot brand och mycket annat såsom vattenskador och skadegörelse. Du får även en reseförsäkring, ansvarsförsäkring och rättsskydd samt att du kan lägga till saker som du är extra rädd om. Genom att själv välja vilka saker som ska ingå får du en skräddarsydd försäkring och betalar endast för det som är viktigt för dig.

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2022