Gofido logotyp

Mobilförsäkring

Visst är det tråkigt när du tappar din mobil och skärmen går i tusen bitar?

Idag använder vi våra telefoner så mycket att de flesta av oss tappar den då och då, vissa oftare än andra. Tillhör du den skaran som gör det ofta föreslår vi att du tecknar Gofidos allriskförsäkring som ett tillägg på din hemförsäkring. Då har du alltid det bästa skyddet för din mobil och för andra saker du väljer att försäkra.

Förvara din mobil säkert

Tänk på att din mobiltelefon räknas som stöldbegärlig egendom så förvara den säkert när du är utanför din bostad. Köp gärna ett skydd till din telefon så är det mindre risk att den går sönder om du tappar den.

Rätt hemförsäkring för din mobil

Täcker din hemförsäkring din mobiltelefon? I Gofidos hemförsäkring är din mobil alltid försäkrad till sitt marknadsvärde. Detta innebär att en stulen mobil täcks av din hemförsäkring om det skett vid inbrott i hemmet eller till exempel vid ett överfall. En mobil som går sönder för att du tappar den täcker vår hemförsäkring om du har allrisktillägget. Med ett allrisktillägg får du den rätta mobilförsäkringen till rätt pris. Du kan känna dig trygg med att Gofido vaktar din mobil och hjälper dig när olyckan har varit framme.

Exempel! Du är på ditt sommarställe och går ut på bryggan för att ta en skön sommarbild och plötsligt tappar du telefonen i vattnet. När du får en vattenskadad mobil finns allriskförsäkringen som du kan välja till vår hemförsäkring här och ersätter dig.

Hos Gofido betalar du för det du ska

Till skillnad från traditionella försäkringsbolag så förstår vi att alla inte äger samma saker och bör därför inte betala för att ha samma ägodelar försäkrade. När du köper vår hemförsäkring med allrisktillägget bestämmer du själv vad som ska ingå, som din mobil, och betalar endast för de saker du har valt. Därmed betalar du precis det pris du ska betala och inte för att försäkra en brygga, gräsklippare och barnvagn som du inte äger. Det gör du hos många andra försäkringsbolag.

Tilläggsförsäkring

Vad är drulleförsäkring och ingår den?

Allriskförsäkring, vad är det?

Jag har ingen cykel, kan jag välja bort det i min försäkring?

Jag har en ny dyr cykel, kan jag försäkra den hos er?

Är min mobil försäkrad hos er?

Jag har ärvt en klocka av min farmor, ingår den i min hemförsäkring?

Ingår olycksfall?

Hur anmäler jag en skada?

Hur garanterar ni min ersättning vid skada?

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023