Gofido logotyp
Alla inlägg

God jul och gott nytt år!

Henrik Senestad
Henrik Senestad, Försäkringsekonom Gofido
2021-12-21 - 2 min läsning

Snart är det dags att fira julen in och sedan det nya året 2022. Vilket år det har varit! Många roliga inlägg har det blivit. Hoppas ni har uppskattat de. Här kommer en topp 5 lista över de mest populära inläggen:

630 miljoner i provisioner till vilken nytta?

Bästa klockförsäkringen

Behövs våtrumsintyg?

Detoxa dina fasta kostnader

Datorn blev stulen vad får jag ut på försäkringen?

Det finns mycket kvar att grotta i och jag känner att 2022 kommer bli ett minst lika spännande år. Ifall ni har något ämne ni tycker jag borde skriva om så tveka inte att höra av er till mig på henrik@gofido.se.

Med det sagt så vill jag bara passa på att önska er en riktigt god jul och gott nytt år!

Väl mött

Henrik

Henrik Senestad
Henrik Senestad
Försäkringsekonom Gofido

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023