Gofido logotyp

Hemförsäkring för bostadsrätt

Hemförsäkring

Vet du om du har en hemförsäkring och vad som i så fall ingår i den? Vi är många som inte vet vad vi faktiskt betalar för i våra försäkringar. Det tycker vi behöver förändras!

Med Gofidos hemförsäkring får du rätt skydd för din bostadsrätt. Det kanske du kan få hos många andra försäkringsbolag också men skillnaden är att vi skräddarsyr försäkringen efter din livssituation och du betalar endast för att skydda saker som du faktiskt äger.

Vad är hemförsäkring för bostadsrätt?

I princip, hur du än bor föreslår vi en hemförsäkring av något slag. Bor du i en bostadsrätt så föreslår vi att du skaffar en hemförsäkring för bostadsrätt som skyddar dig, din familj och dina ägodelar, men som även har ett skydd för väggar och golv.

Som bostadsrättsägare har du ett extra stort ansvar att ta hand om din bostad i jämförelse med om du bor i en hyresrätt där hyresvärden har det största ansvaret. Du är ansvarig för nästan allt i din lägenhet och om olyckan skulle vara framme kan din bostadsrättsförening eller granne kräva dig på pengar. Detta kan bli en dyr historia om du inte är försäkrad, därför kräver till och med många bostadsrättsföreningar att alla medlemmar ska ha en hemförsäkring.

Med Gofidos hemförsäkring för bostadsrätt får du rätt skydd och kan känna dig trygg. Vi finns här när du behöver oss som mest, utan dolda avgifter och dyra mellanhänder.

Vad täcker din hemförsäkring för bostadsrätt?

Vår hemförsäkring ger rätt skydd för dig, ditt hem och dina saker. Du bestämmer själv vad du vill ska ingå men här är några exempel som vår hemförsäkring täcker.

Skador i lägenhet

Diskmaskinen läcker vatten

Stulna saker

Råkat orsaka en olycka och blir skadeståndsskyldig

Tillägg för extra skydd

Skaffa en modern hemförsäkring för bostadsrätt

Vi på Gofido anser att försäkringar är något som borde vara personligt. Andra försäkringsbolag har bara bestämt sig för att alla med ett hem äger en gräsklippare, brygga och en båt och därför betalar du för detta i din hemförsäkring. Men om du inte äger dessa sakerna, ska du verkligen betala för att ha dem försäkrade varje år då? Det tycker inte vi!

Vår hemförsäkring viftar på svansen och antar utmaningen att förnya försäkringstänket och ta det in i framtiden – En aktiv försäkring för bostadsrätt!

En aktiv hemförsäkring

Med en aktiv försäkring menar vi att din försäkring behöver ändras med tiden precis som ditt liv förändras. Även om du flyttar från en bostadsrätt till en annan så kan omständigheterna förändras, då bör även din försäkring förändras. Du kanske flyttar till något större, får barn eller går igenom en skilsmässa. Gofido nosar ständigt upp nya försäkringslösningar som passar dig och din nya livssituation. På så vis vet du att du alltid har rätt försäkring och inte betalar massor med pengar i onödan.

  • Vi skräddarsyr hemförsäkringen efter din personliga situation och dina behov.

  • Du får en lägre månadskostnad eftersom du bara betalar för sakerna du äger.

  • Du får ut rätt ersättning som är anpassad efter dig när det hänt något.

Gofido skapar den smarta hemförsäkringen

Vi har insett att det är något galet med systemet och det är dags att bita ifrån. Försäkringar har inte utvecklats på över hundra år vilket gör att affärsmodellen inte är anpassad efter det liv vi lever idag. Detta ska vi ändra på och erbjuder nu försäkringar som är perfekta för just dig. Följ med oss på resan mot en rättvis försäkringsbransch där du bara betalar för det du behöver.

Vanliga frågor om din hemförsäkring för din bostadsrätt

Bostadsrättstillägg, vad är det och ingår det?

Vilken typ av försäkringar har Gofido?

Vad kostar er försäkring?

Måste jag ha en hemförsäkring?

En försäkring skapad efter dina behov och ditt pris. Vi bygger den åt dig, bevakar förändringar och kommer med förslag.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023