Gofido logotyp

Hemförsäkring för hyresrätt

Hemförsäkring

Hyr du en bostad är det viktigt att du har en hemförsäkring för att skydda dig själv, ditt boende och dina saker med. Utöver skyddet för ditt hem ingår bland annat ansvarsförsäkring och reseskydd.

Det är aldrig ett måste att ha en hemförsäkring när du bor i en hyresrätt, men händer det något och du inte har en kan det stå dig dyrt. Bor du i en hyresrätt har din hyresvärd det största ansvaret för fast inredning som golv, väggar och tak men händer det något med dig eller dina saker i lägenheten så är du själv ansvarig för detta.

Vad är hemförsäkring?

Den ger dig ett grundläggande skydd mot skador som kan hända dig och dina saker både i och utanför hemmet. Det fina med en hemförsäkring är att alla som bor i hushållet automatisk blir försäkrade, så länge de är skrivna och folkbokförda på adressen. Med Gofidos hemförsäkring för hyresrätt kan du med andra ord alltid känna dig trygg med att hela familjen har det skydd de behöver. Gofido vaktar er och hjälper er när det behövs.

Måste du ha en hemförsäkring?

Det finns endast en försäkring du måste ha enligt lag och det är en trafikförsäkring för din bil. Med det sagt är det alltså inte ett måste att skaffa en hemförsäkring, men skulle något hända och du inte är försäkrad riskerar du att få betala av kostnaderna. Med Gofidos hemförsäkring är du alltid skyddad och behöver inte oroa dig för att stå själv med en massa tråkiga kostnader om något händer.

Vad täcker din försäkring?

I Gofidos hemförsäkring för hyresrätt får du alltid ett grundskydd och kan sedan anpassa försäkringen efter dina behov. Du väljer själv vilka saker du vill ska ingå och kan köpa till de tillägg du känner du behöver. hemförsäkringen täcker alltid nedanstående händelser:

Skador på din hyresrätt

Stöld och skador på dina saker

Reseförsäkring för att vara trygg på resa

Överfallsförsäkring om du är under 26 år

Gofido utmanar de traditionella bolagen

Vi på Gofido har jobbat många år i försäkringsbranschen och har insett att något är fel. De traditionella bolagen antar att alla människor äger samma saker och tar ut en månadskostnad därefter. Därmed betalar de flesta för mycket för sin hemförsäkring. Gofidos försäkring anpassar vi efter dina behov så att du alltid får det skydd du behöver utan att behöva betala för saker du inte har. Du kommer att sänka din månadskostnad för försäkringar och fortfarande kunna känna dig trygg. Hos de traditionella bolagen betalar de allra flesta mycket mer än vad de får tillbaka från sin hemförsäkring. Detta gynnar endast försäkringsbolagen och inte dig, vilket vi tycker känns fel. Därför startade vi Gofido.

Gofido har hemförsäkringen för just dig

Med Gofido får du en jakthund som brinner för att alltid hitta den perfekta försäkringslösningen just för dig. Vi håller koll på din hemförsäkring och kommer med nya förslag när något i ditt liv förändras. Det kan vara att du flyttar, skaffar barn eller köper en ny cykel. Vi jobbar aktivt för att du alltid ska ha det bästa skyddet för just dig och din familj till rätt pris. Byt till Gofido idag så tar vi hand om hela bytet åt dig och voffar till när det är färdigt. Har du några funderingar på hur vår försäkring fungerar är du alltid välkommen att höra av dig till oss, vi svarar gladeligen på dina frågor.

Vanliga frågor om din hemförsäkring för din hyresrätt

Vad kostar er försäkring?

Vilken typ av försäkringar har Gofido?

Måste jag ha en hemförsäkring?

En försäkring efter dina behov och till ditt pris. Vi bygger den åt dig, bevakar förändringar och kommer med förslag.

Skriv in ditt personnummer för att se pris och anpassa din försäkring direkt.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023