Gofido logotyp
Alla inlägg

God Jul och gott nytt år

Henrik Senestad
Henrik Senestad, Försäkringsekonom Gofido
2020-12-23 - 2 min läsning

Vilken rolig start detta har varit! Att äntligen få sätta igång med att diskutera försäkringar. Hoppas ni också har tyckt det varit roligt och intressant att läsa mina första inlägg här på bloggen. Om ni är nya på bloggen så kan jag tipsa om att läsa Felval kostar tusenlappar och läsa om Grundskyddet täcker det mesta.

Nu är det Jul och snart lägger vi pandemiåret 2020 till handlingarna. Det innebär också att jag tar en liten julpaus och kommer tillbaka strax efter nyår igen med nya inlägg.

Det finns mycket kvar att grotta i och jag känner att 2021 kommer bli ett spännande år på många sätt. Ifall ni har något ämne ni tycker jag borde skriva om så tveka verkligen inte att höra av er till mig på henrik@gofido.se.

Med det sagt så vill jag bara passa på att önska er en riktigt god jul och gott nytt år!

Väl mött

Henrik

Henrik Senestad
Henrik Senestad
Försäkringsekonom Gofido

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023