Gofido logotyp

Hemförsäkring student

Hemförsäkring

Att vara student och leva på studiebidrag kan vara en utmaning, och då är kanske inte hemförsäkring det första du tänker att du ska lägga pengar på. Tänk om! En hemförsäkring kan vara din räddning om du, ditt hem eller dina saker skulle råka ut för en olycka och du behöver få ersättning. Tänk på att du ska vara folkbokförd på den bostad som hemförsäkringen ska gälla för.

Mer än en hemförsäkring för dig som student

En hemförsäkring när du är student och knappt har några saker kanske känns onödigt men en hemförsäkring är så mycket mer. Det ingår alltid ett visst skydd för de saker du har både i och utanför din bostad. Skulle det hända något med din laptop som är så viktig när du studerar föreslår vi vårt allrisktillägg för att få ersättning om du exempelvis råkar spilla kaffe över tangentbordet. Är du under 26 år får du även alltid ett överfallsskydd som innebär att du kan ha rätt till ersättning om du skulle bli misshandlad eller råka ut för ett sexualbrott. Utöver ett skydd av dina saker och överfallsskydd så ingår bland annat reseskydd och ansvarsskydd alltid som basmoment i vår hemförsäkring hos oss. En hemförsäkring som studenter kan känna sig trygga med.

En studentförsäkring för dig och ditt hem hos Gofido

Det som är bra med Gofido är att vi har lång erfarenhet av försäkringar och vet därmed vad som funkar och inte funkar. Hos oss väljer du själv belopp du vill försäkra och kan därför få en billigare försäkring än hos många andra bolag där mycket som du inte äger ingår. När ditt liv sedan förändras och du inte är student längre, kanske flyttar till större eller skaffar sambo så förändras din hemförsäkring enkelt med dig. Gofido voffar till när det finns en försäkringslösning som kanske passar dig bättre. En studentförsäkring som den ska vara ­när du måste fokusera på dina studier – enkel och okomplicerad!

Vanliga frågor om hemförsäkringar

Vilken typ av försäkringar har Gofido?

Vad är en hemförsäkring?

Måste jag ha en hemförsäkring?

Vad ingår i er hemförsäkring?

Vad är lösöre?

Har ni en studentförsäkring?

Var gäller försäkringen?

Vilka ingår i försäkringen?

Kan jag själv bestämma vilka försäkringen gäller för?

Har jag någon bindningstid?

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023