Gofido logotyp

Om oss

Vi skapade inte Gofido för att vi älskar försäkringar. Vi skapade Gofido för att det behövs.

Idén är egentligen väldigt enkel. Samla ihop pengar från flera personer till en gemensam reserv. Den som har otur får sedan ta av potten. Det kallas kort och gott försäkring.

Problemet är att idén inte utvecklats på över 100 år. Idag sitter vi därför med fel, dyra och uppblåsta försäkringar. Som kostar miljarder i onödan. Vi vanliga konsumenter betalar alldeles för mycket för fel saker. Det enda vi vill är att känna en trygghet i att det finns hjälp när det väl behövs – när oturen är framme. Och för det ska vi inte behöva betala överpriser.

Vårt syfte

Försäkringsbranschen har ironiskt nog stått stilla lika länge som den funnits. Alltför länge har försäkringsdjungeln varit snårig och ärligt talat har den inte varit rätt tråkig också?

Med Gofidos tjänster erbjuder vi dig något så nytt (och rimligt tycker vi) som aktiva och smarta försäkringar. En försäkringsupplevelse med dina behov i fokus.

Smarta, snabba, vakna och aktiva. Varför det, fram tills nu, inte varit möjligt att skräddarsy sin egen försäkring och på så sätt spara pengar övergår vårt förstånd. Nu ändrar vi på det!

Grattis, det här betyder att du inte längre behöver betala för saker du inte har, för visst låter väl det onödigt? Det tycker vi också

Välkommen till Gofido – framtidens smarta försäkring

Vi är Gofido

Tillsammans har vi hundra års erfarenhet av att ta tillbaka miljarder i form av avgifter och onödiga kostnader från jättebolag och återföra dem till vanligt folk. Nu tar vi nästa steg. Vi ska hjälpa vanligt folk att ta makten över sitt hem och sin vardag (sina försäkringar). Och det är på tiden. Med nya idéer, tankar och datorkraft tar Gofido svenskarnas hem och vardagsprylar in i 2020-talet.

Frågor om Gofido

Kan jag vara trygg i att jag får den ersättning jag har rätt till?

Vilka är Eir?

Vad tjänar Gofido pengar på?

Hur kan ni vara billigare än mitt gamla försäkringsbolag?

Vilka står bakom Gofido?

Är Gofido ett försäkringsbolag?

Hur framför jag ett klagomål?

En försäkring skapad efter dina behov och ditt pris. Vi bygger den åt dig, bevakar förändringar och kommer med förslag.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023