Gofido logotyp

Hemförsäkring - billig hemförsäkring från Gofido

Oavsett hur du bor så bör du ha en hemförsäkring för att skydda ditt hem, din familj och dig själv. Du har med största sannolikhet redan en men vet du vad du egentligen betalar för?

Traditionella försäkringsbolag har fungerat likadant i flera hundra år och är inte anpassade efter sättet vi lever på idag. Nu tar vi på Gofido av halsbandet och gör om försäkringsbranschen med en aktiv försäkring. Vi anpassar din hemförsäkring efter dig och dina behov så att du bara betalar för det du ska betala för, utan att ditt skydd blir lidande. Enkelt och rättvist tycker vi!

Bostadsrätt

Äger du din bostad är det viktigt att du har rätt skydd i din försäkring eftersom du som ägare har ett större ansvar. Gofido ser till att du har rätt skydd i din försäkring för både ditt boende, dina saker och din familj och självklart till rätt pris

Läs mer om hemförsäkring för bostadsrätt

Hyresrätt

För dig som hyr din bostad, oavsett om du hyr i första eller andrahand eller bor inneboende, så ser Gofido till att du har rätt försäkring för dig, din familj och dina saker. Och självklart till rätt pris!

Läs mer om hemförsäkring för hyresrätt

Hem- och villaförsäkring

Om du bor i villa bör du alltid ha en hem- och villaförsäkring som ger dig ett skydd om olyckan skulle vara framme. Den hjälper dig vid skador på allt ifrån ditt hus till din tomt. Med Gofidos hem och- villaförsäkring har du rätt skydd för dig, din familj och dina saker när livet biter ifrån. Självklart till rätt pris.

Läs mer om villaförsäkring

Vad är en hemförsäkring?

En hemförsäkring är ett grundläggande skydd som ger ersättning om du har oturen att ditt hem eller dina saker blir skadade. För att inga dyra överraskningar ska uppstå bör du skaffa en hemförsäkring som är anpassad efter din bostadssituation. Vi har hemförsäkring för hyresrätt och bostadsrätt som ger rätt skydd för alla i hemmet. Du kan alltid känna dig trygg med att du får det skydd du behöver till rätt pris.

Måste du ha en hemförsäkring?

Det finns endast en försäkring som du måste ha enligt lag och det är en trafikförsäkring om du har en bil. Med andra ord så är hemförsäkring inget du måste ha men nästan varenda person i Sverige skaffar det och detta säger ju något.

Att inte ha en hemförsäkring kan stå dig dyrt om något händer med dig eller dina saker, du kan i värsta fall bli skuldsatt för resten av livet.

Du kanske tänker att du inte behöver en hemförsäkring för att du inte äger så mycket saker av värde. Här kommer det fina med Gofido in. Vår hemförsäkring är anpassad efter dig så du behöver inte betala dyra pengar för saker du inte äger.

Billig hemförsäkring

Oavsett om du söker efter en hemförsäkring till hyresrätt, en hemförsäkring för bostadsrätt eller en hem- och villaförsäkring erbjuder Gofido dig en prisvärd försäkring med fullgott skydd. Genom att vara en utmanare vill vi pressa priset samtidigt är det viktigt för oss att du känner dig trygg. Med hjälp av effektiva digitala processer kan vi erbjuda dig en billig hemförsäkring. Läs mer vad som ingår här nedan och få svar på vanliga frågor.

Vad täcker din hemförsäkring?

Din hemförsäkring täcker det du vill den ska täcka. Du har alltid ett grundskydd som skyddar dig och ditt hem, sedan väljer du själv vilka saker som ska ingå i din försäkring. Här kommer några exempel på tillfällen när vår hemförsäkring gäller.

Skador i lägenhet

Glömt dina tända ljus?

Stöld och skadegörelse

Skadestånd

Reseförsäkring

Tillägg för extra skydd

Vanliga frågor om hemförsäkringar

Vilken typ av försäkringar har Gofido?

Vad är en hemförsäkring?

Måste jag ha en hemförsäkring?

Vad ingår i er hemförsäkring?

Vad är lösöre?

Har ni en studentförsäkring?

Var gäller försäkringen?

Vilka ingår i försäkringen?

Kan jag själv bestämma vilka försäkringen gäller för?

Har jag någon bindningstid?

En försäkring skapad efter dina behov och ditt pris. Vi bygger den åt dig, bevakar förändringar och kommer med förslag.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023