Gofido logotyp

Villaförsäkring

Hemförsäkring

Bor du i villa bör du alltid ha en hemförsäkring för villa och villaförsäkring som skyddar både dig, ditt hem och din saker samt alla som bor i huset. Skulle en olycka vara framme och du står utan en hem- och villaförsäkring kan det kosta dig dyra pengar. Se till att du och familjen har det skydd ni behöver när livet biter ifrån.

Gofido erbjuder både hemförsäkring för villa och villaförsäkring där du får ett bra basskydd och kan lägga till saker som är viktiga för just dig såsom cykel, barnvagn och drulle. I villaförsäkringen har du även möjlighet att välja till saker såsom garage, pool och växthus och behöver inte oroa dig för tråkiga kostnader om något skulle hända.

Det fina med vår hem- och villaförsäkring är att du väljer själv vad som ska ingå och därmed endast betalar för de saker du faktisk äger. En försäkring anpassad efter dig!

Vad är en hem- och villaförsäkring?

Du som bor i en villa bör ha både en hemförsäkring för villa och en villaförsäkring, när du köper båda försäkringar tillsammans kallas detta för en hem- och villaförsäkring. En villaförsäkring är kort och gott ett utökat skydd för ditt hus och du kan lägga till fler saker än i din hemförsäkring.

Måste du ha en hemförsäkring för villa eller villaförsäkring?

Det är aldrig ett måste att ha en hemförsäkring för villa eller villaförsäkring men vi föreslår det. Med båda, alltså en hem- och villaförsäkring, är du förberedd på oförutsedda händelser och behöver inte stå själv när det tråkiga sker. Gofido sitter alltid fint vid din sida och finns där för dig när du behöver vår hjälp.

Vad täcker din hem- och villaförsäkring?

Med Gofidos hem- och villaförsäkring får du alltid ett bra skydd för ditt boende, dig och din familj. Du kan dessutom själv bestämma vilka saker som ska ingå i försäkringen och slipper därmed betala för saker du inte har. Vår hem- och villaförsäkring täcker bland annat följande:

Skydd för din villa

Skydd vid stöld

Skydd för dig

Skydd vid resor

Tillval på din villaförsäkring för en tryggare vardag

För att du ska få en skräddarsydd villaförsäkring anpassad efter dig och din bostad gör du själv enkelt tillval på det du vill försäkra. Du kan exempelvis lägga till en drulleförsäkring för villa som täcker när du råkar vara klumpig och orsaka en skada på ditt hus. Du kan även lägga till följande i din villaförsäkring för ett fullgott skydd även på tomten:

  • Växthus

  • Pool

  • Hussvamp

  • Utökat läckagesskydd

  • Maximerat åldersavdrag

  • Storskadeförsäkring för villa

Gofido är den moderna hem- och villaförsäkringen

Till skillnad från traditionella försäkringsbolag inser vi att allas livssituation ser olika ut och så bör även deras försäkringar. Gofido är en modern och trygg hund som vaktar de saker du säger åt den. Du väljer själv vad som ska ingå i just din hem- och villaförsäkring och behöver inte betala massa extra för saker som du inte äger. Vi jobbar aktivt, vilket innebär att vi håller koll så att även din försäkring ändras när din livssituation gör det.

Vanliga frågor om din hem- och villaförsäkring

Vad är villa- och hemförsäkring och vad ingår?

Vad är åldersavdrag?

Vad händer om min villa börjar brinna?

Vad händer om jag får en vattenskada i min villa?

En försäkring efter dina behov och till ditt pris. Vi bygger den åt dig, bevakar förändringar och kommer med förslag.

Skriv in ditt personnummer för att se pris och anpassa din försäkring direkt.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023