Gofido logotyp

Allriskförsäkring

En allriskförsäkring kallas ofta för ”drulleförsäkring” och ersätter dig när du har otur och dina saker går sönder eller tappas bort. Med Gofidos allriskförsäkring får du alltid ett extra skydd för plötsliga och oförutsedda skador på dina saker.

Vad är allriskförsäkring?

Allrisk eller drulle betyder i det stora hela att du har råkat klanta till det. En allriskförsäkring ger dig ersättning om du råkar skada dina saker. Du kanske tappar din klocka i vattnet, sätter dig på dina glasögon, spiller vin på din nya ljusa matta eller råkar krossa skärmen på din mobil. Det finns mycket oturligt som kan hända även om du är försiktig. Oavsett vad du råkar göra så finns Gofido vid din sida och ersätter de saker du har försäkrat. Med tillägget allrisk får du ett utökat skydd för dina saker utan någon större kostnad.

Hur gäller Gofidos allriskförsäkring?

När du tecknar Gofidos allriskförsäkringen gäller den alltid när du befinner dig i Norden samt under resa i hela världen upp till 30 dagar genom din reseförsäkring som alltid ingår hos Gofido. Allrisken gäller på upp till 50 000 kronor per skadetillfälle. Du kan vara trygg med att dina saker har det skydd de behöver utan att du betalar för mycket.

Gofido byter ut lösegendom och lösöre

Vi på Gofido tycker att försäkringar är lite för komplicerat. Därför byter vi ut vanliga krångliga försäkringsbegrepp som lösegendom och lösöre och säger helt enkelt dina saker. Alla ska ha en möjlighet att förstå försäkringar och framförallt förstå vad man betalar för. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi gör för att förändra försäkringsbranschen och vad vi kan göra för att sänka dina försäkringskostnader. Vi tror stenhårt på att alla ska betala rätt pris för sin försäkring för att få det skydd de behöver.

Tilläggsförsäkring

Vad är drulleförsäkring och ingår den?

Allriskförsäkring, vad är det?

Jag har ingen cykel, kan jag välja bort det i min försäkring?

Jag har en ny dyr cykel, kan jag försäkra den hos er?

Är min mobil försäkrad hos er?

Jag har ärvt en klocka av min farmor, ingår den i min hemförsäkring?

Ingår olycksfall?

Hur anmäler jag en skada?

Hur garanterar ni min ersättning vid skada?

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023