Allriskförsäkring

En allriskförsäkring kallas ofta för ”drulleförsäkring” och ersätter dig när du har otur och dina saker går sönder eller tappas bort. Med Gofidos allriskförsäkring får du alltid ett extra skydd för plötsliga och oförutsedda skador på dina saker.

Vad är allriskförsäkring?

Allrisk eller drulle betyder i det stora hela att du har råkat klanta till det. En allriskförsäkring ger dig ersättning om du råkar skada dina eller någon annans saker. Du kanske tappar din klocka i vattnet, sätter dig på dina glasögon, spiller vin på din nya ljusa matta eller råkar krossa skärmen på din kompis mobil. Det finns mycket oturligt som kan hända även om du är försiktig. Oavsett vad du råkar göra så finns Gofido vid din sida och ersätter de saker du har försäkrat. Med tillägget allrisk får du ett utökat skydd för dina saker utan någon större kostnad.

Hur gäller Gofidos allriskförsäkring?

När du tecknar Gofidos allriskförsäkringen gäller den alltid när du befinner dig i Norden samt under resa i hela världen upp till 30 dagar genom din reseförsäkring som alltid ingår hos Gofido. Allrisken gäller på upp till 50 000 kronor per skadetillfälle. Du kan vara trygg med att dina saker har det skydd de behöver utan att du betalar för mycket.

Gofido byter ut lösegendom och lösöre

Vi på Gofido tycker att försäkringar är lite för komplicerat. Därför byter vi ut vanliga krångliga försäkringsbegrepp som lösegendom och lösöre och säger helt enkelt dina saker. Alla ska ha en möjlighet att förstå försäkringar och framförallt förstå vad man betalar för. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi gör för att förändra försäkringsbranschen och vad vi kan göra för att sänka dina försäkringskostnader. Vi tror stenhårt på att alla ska betala rätt pris för sin försäkring för att få det skydd de behöver.

Tilläggsförsäkring

 • Vad är drulleförsäkring och ingår den?

  Vi kallar drulleförsäkring för allriskförsäkring och den kan du lägga till som ett tillval i din hemförsäkring. Den är bra att ha vid plötsliga och oförutsedda skador. Den kallas ofta för ”drulle” och ersätter dig om dina saker går sönder eller om du tappar något. Faktiskt också om du själv råkar slå sönder något hemma.

  Många av de skador som anmäls ersätts genom ”drulle”, därför rekommenderar vi att du lägger till det i din försäkring. Läs mer om drulle här.

 • Allriskförsäkring, vad är det?

  Allrisk är samma sak som ”drulle”, och ersätter dig om du har otur och dina saker går sönder eller om du tappar bort något. Vi rekommenderar att alla har den här tilläggsförsäkringen eftersom många av de skador som anmäls ersätts genom just allriskförsäkringen. Läs mer om allrisk här.

 • Jag har ingen cykel, kan jag välja bort det i min försäkring?

  Ja, det är det som är så fiffigt med Gofido. Försäkring för cykel, barnvagn, golfutrustning och vapen kan väljas till som separata moment och ingår inte i försäkringen om inte du vill de

 • Jag har en ny dyr cykel, kan jag försäkra den hos er?

  Vår idé är att du bara ska behöva försäkra dyra saker som du faktiskt har, inte dyra saker som grannen har. Därför har vi lagt cykelförsäkringen som ett tillval som du kan välja när du faktiskt har en cykel du vill försäkra. Läs mer om cykelförsäkring här.

 • Är min mobil försäkrad hos er?

  Ja, i vår hemförsäkring ingår din mobil. Den är försäkrad till sitt marknadsvärde om den blir stulen vid inbrott hemma, vid fickstöld eller överfall. Om du tappar din mobil och till exempel glaset spricker behöver du ha vår allriskförsäkring för att få ersättning. Läs mer om mobilförsäkring här.

 • Jag har ärvt en klocka av min farmor, ingår den i min hemförsäkring?

  Om du har en klocka till ett värde under 50 000 kr så ingår den i din hemförsäkring och är skyddad mot stöld, brand och vattenskador. Om du vill vara extra trygg med din klocka kan du teckna vår drulleförsäkring så får du ersättning även om du skulle tappa den i backen. Läs mer om klockförsäkring här.

 • ingår olycksfall?

  Tyvärr inte när du är hemma. Däremot i din reseförsäkring hjälper vi till om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka.

 • Hur anmäler jag en skada?

  Du anmäler din skada enkelt direkt pågofido.se eller klicka här. Sedan kan du följa ditt skadeärende under”mina sidor”och skulle vi behöva någon mer information så hör vi av oss till dig.

 • Hur garanterar ni min ersättning vid skada?

  Bra fråga, vi har ju inte hunnit bygga en långvarig relation ännu men du kan vara trygg i att vi samarbetar med erfarna och ekonomiskt trygga bolag, till exempel Neu Re som är en del av Munich Re(ett av världens största återförsäkringsbolag.

Man som skaffat försäkring hos Gofido leker med sin hund

Visst vill du vara med?

Du försäkrar bara det du behöver. Ditt val, samma trygghet, lägre pris.

Vill du vara först med att testa? I september är det dags.