Gofido logotyp

Drulleförsäkring

Drulle betyder i det stora hela att du råkat vara klantig. En drulleförsäkring, som även kallas för allriskförsäkring är ett extra skydd som täcker vid plötsliga och oförutsedda skador på dina saker. På Gofidos hemförsäkring lägger du enkelt till drulle och behöver inte längre oroa dig för vad det kommer att kosta dig när du är fumlig och tappar din nya telefon eller bärbara dator.

Vad är drulleförsäkring?

En vanlig hemförsäkring täcker oftast om något blir stulet eller utsatt för skadegörelse. Är det skador du råkar göra själv är det sällan som en hemförsäkring tar dessa kostnader. En drulleförsäkring är ett tillägg du gör på din vanliga hemförsäkring för att få ett utökat skydd när något tråkigt sker och dina saker plötsligt går sönder eller försvinner. Det enda du behöver stå för är självrisken som är samma som du valt för din vanliga hemförsäkring. Vet du med dig att du brukar vara lite klumpig eller glömsk är det definitivt en god idé att lägga till drulle på din hemförsäkring.

Hur gäller Gofidos drulleförsäkring?

Med Gofidos drulleförsäkring kan du känna dig trygg eftersom du får ersättning på upp till 50 000 kr per skadetillfälle. Du lägger enkelt till drulle på din hemförsäkring så är alla din saker skyddade direkt. Vanliga tillfällen när din drulle från Gofido gäller är om till exempel dina glasögon går sönder, du får en vattenskada på din telefon eller när du tappar ditt glas med Coca-Cola rakt ner i datorn.

Gofido är det aktiva försäkringsbolaget

Ditt liv ändras hela tiden. Du flyttar, skaffar barn, barnet flyttar hemifrån, du skaffar en elcykel eller nya golfklubbor. Priset på din försäkring ska justeras efter ditt liv, inte ta höjd för allt. Med Gofido får du den aktiva försäkringen som ändras med dig. Gofido spanar efter nya försäkringsförslag åt dig hela tiden så att du ska ha den försäkring som passar dig bäst.

Tilläggsförsäkring

Vad är drulleförsäkring och ingår den?

Allriskförsäkring, vad är det?

Jag har ingen cykel, kan jag välja bort det i min försäkring?

Jag har en ny dyr cykel, kan jag försäkra den hos er?

Är min mobil försäkrad hos er?

Jag har ärvt en klocka av min farmor, ingår den i min hemförsäkring?

Ingår olycksfall?

Hur anmäler jag en skada?

Hur garanterar ni min ersättning vid skada?

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023