Gofido logotyp

Cykelförsäkring

Cykelstölder är tyvärr vanliga och gör att din vanliga hemförsäkring kostar mer. Har du ingen cykel ska du inte behöva betala för att ha den försäkrad.

Vi har därför valt att göra Gofidos cykelförsäkring som ett tillval enbart för dig som äger en eller flera cyklar som du vill försäkra. Du får ersättning vid stöld och skadegörelse och kan cykla lugnt med vetskapen om att din cykel har det skydd den behöver.

Även om du kan känna dig trygg med vår cykelförsäkring är det fortfarande lika viktigt att låsa din cykel ordentligt med ett godkänt cykellås. Gör det svårt för tjuvarna att ta den!

Rätt försäkring för din cykel

En stulen cykel täcks av en hemförsäkring om stölden skett vid ditt hem. Vårt cykeltillägg ger dig rätt till ersättning oavsett var stölden har skett. De flesta cykelstölder sker i stan och du ska känna dig trygg även när du parkerar utanför en butik eller på gatan.

Exempel! Du cyklar till kontoret som ligger inne i stan och parkerar cykeln på cykelparkeringen utanför huset. När du slutar arbetsdagen och kommer ut är cykeln borta trots att du hade låst fast den. Då viftar Gofido på svansen och vi hjälper dig med ersättning så att du kan köpa en ny cykel.

Gofido – som försäkringar ska vara

Vi på Gofido har lång erfarenhet av försäkringsbranschen och anser att de allra flesta betalar alldeles för mycket för sina försäkringar. Därför skräddarsyr vi din hemförsäkring efter dig. Har du en cykel som du vill försäkra lägger du enkelt till den på din hemförsäkring. Har du en barnvagn, golfutrustning eller ett jaktvapen du vill försäkra lägger du enkelt på detta också på din försäkring. Allt är på dina villkor. På så vis kan du vara försäkrad om att du alltid betalar rätt pris samtidigt som du har det skydd du behöver. Skaffa en försäkring för din cykel hos oss, du kommer inte att ångra dig.

Tilläggsförsäkring

Vad är drulleförsäkring och ingår den?

Allriskförsäkring, vad är det?

Jag har ingen cykel, kan jag välja bort det i min försäkring?

Jag har en ny dyr cykel, kan jag försäkra den hos er?

Är min mobil försäkrad hos er?

Jag har ärvt en klocka av min farmor, ingår den i min hemförsäkring?

Ingår olycksfall?

Hur anmäler jag en skada?

Hur garanterar ni min ersättning vid skada?

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023