Gofido logotyp

Klockförsäkring

Har du köpt en ny fin klocka? Även om du nästan alltid har den på dig finns det en risk att du tappar den, att den blir stulen eller att du råkar skada den så att den går sönder.


Det är alltid tråkigt när något händer dina saker men med Gofido kan du alltid känna dig trygg. Om du har en klocka till ett värde under 50 000 kr så ingår den utan tilläggsförsäkring i Gofidos hemförsäkring både i och utanför bostaden.

Förvara din klocka säkert

Tänk på att klockan räknas som stöldbegärlig egendom så förvara den säkert om du tar av dig den utanför hemmet. Om du lätt glömmer eller tappar din klocka föreslår vi att du tecknar Gofidos allriskförsäkring.

Rätt försäkring för din klocka

Försäkra din klocka med Gofidos smarta hemförsäkring. Det är inte kul att ha en helt ny klocka som har kostat flera tusen kronor för att sedan upptäcka att den inte längre är användbar eftersom den har gått sönder. Gofido ligger nära intill och finns här om något händer.

Exempel! Du märker plötsligt att din nya klocka som du satte på dig imorse inte längre finns på din handled. Den kan ha blivit stulen då du hämtade morgonkaffet på fiket, eller så kanske armbandet har gått sönder och den har ramlat av? Du hittar den inte trots att du letar. Vi hjälper dig givetvis och ersätter din klocka.

Gofido är det nya företaget med lång erfarenhet

Vi på Gofido har tillsammans över 100 års erfarenhet av försäkringar från några av Sveriges största bank- och försäkringsbolag. Vi startade Gofido för att vi tror på att branschen behöver en förändring så att alla kan få en personliga försäkring. På så sätt får du det skydd du behöver för det priset du ska betala, inte överpris som hos många andra bolag. Byt till Gofido idag och sänk din kostnad för hemförsäkringar.

Tilläggsförsäkring

Vad är drulleförsäkring och ingår den?

Allriskförsäkring, vad är det?

Jag har ingen cykel, kan jag välja bort det i min försäkring?

Jag har en ny dyr cykel, kan jag försäkra den hos er?

Är min mobil försäkrad hos er?

Jag har ärvt en klocka av min farmor, ingår den i min hemförsäkring?

Ingår olycksfall?

Hur anmäler jag en skada?

Hur garanterar ni min ersättning vid skada?

Gofido

Care of Fido AB

Org.nr. 559169-4632

Stadsgården 6

116 45 Stockholm

Gofido logotyp
© Gofido 2023