Hej! Vi använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Genom att besöka den här sidan, accepterar du att vi använder cookies.

Klockförsäkring

Har du köpt en ny fin klocka? Även om du nästan alltid har den på dig finns det en risk att du tappar den, att den blir stulen eller att du råkar skada den så att den går sönder. Det är alltid tråkigt när något händer dina saker men med Gofido kan du alltid känna dig trygg. Om du har en klocka till ett värde under 50 000 kr så ingår den utan tilläggsförsäkring i Gofidos hemförsäkring både i och utanför bostaden.

Förvara din klocka säkert

Tänk på att klockan räknas som stöldbegärlig egendom så förvara den säkert om du tar av dig den utanför hemmet. Om du lätt glömmer eller tappar din klocka föreslår vi att du tecknar Gofidos allriskförsäkring.

Rätt försäkring för din klocka

Försäkra din klocka med Gofidos smarta hemförsäkring. Det är inte kul att ha en helt ny klocka som har kostat flera tusen kronor för att sedan upptäcka att den inte längre är användbar eftersom den har gått sönder. Gofido ligger nära intill och finns här om något händer.

Exempel! Du märker plötsligt att din nya klocka som du satte på dig imorse inte längre finns på din handled. Den kan ha blivit stulen då du hämtade morgonkaffet på fiket, eller så kanske armbandet har gått sönder och den har ramlat av? Du hittar den inte trots att du letar. Vi hjälper dig givetvis och ersätter din klocka.

Gofido är det nya företaget med lång erfarenhet

Vi på Gofido har tillsammans över 100 års erfarenhet av försäkringar från några av Sveriges största bank- och försäkringsbolag. Vi startade Gofido för att vi tror på att branschen behöver en förändring så att alla kan få en personliga försäkring. På så sätt får du det skydd du behöver för det priset du ska betala, inte överpris som hos många andra bolag. Byt till Gofido idag och sänk din kostnad för hemförsäkringar.

Tilläggsförsäkring

 • Vad är drulleförsäkring och ingår den?

  Vi kallar drulleförsäkring för allriskförsäkring och den kan du lägga till som ett tillval i din hemförsäkring. Den är bra att ha vid plötsliga och oförutsedda skador. Den kallas ofta för ”drulle” och ersätter dig om dina saker går sönder eller om du tappar något. Faktiskt också om du själv råkar slå sönder något hemma.

  Många av de skador som anmäls ersätts genom ”drulle”, därför föreslår vi att du lägger till det i din försäkring. Läs mer om drulle här.

 • Allriskförsäkring, vad är det?

  Allrisk är samma sak som ”drulle” och ersätter dig om du har otur och dina saker går sönder eller om du tappar bort något. Vårt förslag är att alla har den här tilläggsförsäkringen eftersom många av de skador som anmäls ersätts genom just allriskförsäkringen. Läs mer om allrisk här.

 • Jag har ingen cykel, kan jag välja bort det i min försäkring?

  Ja, det är det som är så fiffigt med Gofido. Försäkring för cykel, barnvagn, golfutrustning och vapen kan väljas till som separata moment och ingår inte i försäkringen om inte du vill de.

 • Jag har en ny dyr cykel, kan jag försäkra den hos er?

  Vår idé är att du bara ska behöva försäkra dyra saker som du faktiskt har, inte dyra saker som grannen har. Därför har vi lagt cykelförsäkringen som ett tillval som du kan välja när du faktiskt har en cykel du vill försäkra. Läs mer om cykelförsäkring här.

 • Är min mobil försäkrad hos er?

  Ja, i vår hemförsäkring ingår din mobil. Den är försäkrad till sitt marknadsvärde om den blir stulen vid inbrott hemma, vid fickstöld eller överfall. Om du tappar din mobil och till exempel glaset spricker behöver du ha vår allriskförsäkring för att få ersättning. Läs mer om mobilförsäkring här.

 • Jag har ärvt en klocka av min farmor, ingår den i min hemförsäkring?

  Om du har en klocka till ett värde under 50 000 kr så ingår den i din hemförsäkring och är skyddad mot stöld, brand och vattenskador. Om du vill vara extra trygg med din klocka kan du teckna vår drulleförsäkring så får du ersättning även om du skulle tappa den i backen. Läs mer om klockförsäkring här.

 • Ingår olycksfall?

  Tyvärr inte när du är hemma. Däremot i din reseförsäkring hjälper vi till om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka.

 • Hur anmäler jag en skada?

  Du anmäler din skada enkelt direkt på gofido.se eller klicka här. Sedan kan du följa ditt skadeärende under ”mina sidor” och skulle vi behöva någon mer information så hör vi av oss till dig.

 • Hur garanterar ni min ersättning vid skada?

  Bra fråga, vi har ju inte hunnit bygga en långvarig relation ännu men du kan vara trygg i att vi samarbetar med erfarna och ekonomiskt trygga bolag. Vårt försäkringsbolag Eir använder i sin tur ett av världens största återförsäkringsbolag.

Man som skaffat försäkring hos Gofido leker med sin hund

Visst vill du vara med?

En försäkring skapad efter dina behov och ditt pris. Vi bygger den åt dig, bevakar förändringar och kommer med förslag.